Pulitzer József Kollégium:

Szállásfoglalás:

Kozák György (kollégiumvezető) tel:62/510-144

Szállás díja: 3000 Ft / fő (amely az ÁFÁ-t is tartalmazza)

étkezési lehetőség van kollégiumban (előzetes egyeztetéssel)

A kollégiumról:

  • A 2005-ben teljes körűen felújított kollégium felvette a makói születésű neves publicista, Pulitzer József nevét.
  • A kollégium épülete 5 szintes. A földszinten található az ebédlő, a tanári-, az igazgatói-, az orvosi- és a betegszobák ( fiú, lány külön), valamint a mozgáskorlátozottak elhelyezésére szolgáló szobák és kiszolgáló helyiségeken kívül egy társalgó. Az I. és II. emeleten a lányok, a III. és a IV. emeleten a fiúk kerültek elhelyezésre. A szinteken nemenként 1-1 ügyeleti hely található. Minden szinten tanulóasztalokkal, táblával és légkondicionálóval felszerelt tanulószoba segíti a szilenciumok szervezését. Az I. emeleti tanulóban került elhelyezésre az interaktív táblánk. A II. emeleti tanulószoba egyben számítógépterem is.
  •  Emeletenként televízióval felszerelt társalgók biztosítanak kikapcsolódási, szükség esetén tanulási lehetőséget a tanulók számára. Több száz kötetes könyvtárunk a kötelező olvasmányok mellett szépirodalmi, ismeretterjesztő és szórakoztató olvasmányokkal áll a diákok rendelkezésére.
  • A lakószobák felszereltsége középiskolai kollégiumok viszonylatában átlagon felüli. A hálószobák saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel felszereltek. A gyerekeket 2-3-4 ágyas szobákban tudjuk elhelyezni. A lakószobák 199 fő befogadását teszik lehetővé.
  • Kollégiumunk minden képzésformából fogad diákokat. Jelenleg a városban működő 4 középiskolából és 2 helyi általános iskolából érkező tanulók számára biztosítunk elhelyezést. A diákokat iskolatípusuknak és életkoruknak megfelelően soroljuk tanulócsoportokba.
  • A IV. emeleten 9 db 2 ágyas, légkondicionálóval, saját fürdővel felszerelt vendégszoba áll a szállóvendégek rendelkezésére.
Pulitzer József kollégium
Visszahívást kérek
close slider

Kapcsolatcaptcha


Skip to content